برگزاری کارگاه آموزشی برنامه ایراپن در مرکز بهداشت غرب تهران

| تاریخ ارسال: 1401/3/7 |
برگزاری کارگاه آموزشی برنامه ایراپن در مرکز بهداشت غرب تهران

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت غرب تهران: کارگاه آموزشی برنامه ایراپن با حضور ۳۰ نفر از مراقبین سلامت در مورخ ۱۴۰۱/۰۳/۰۷ درسالن نور مرکز بهداشت غرب برگزار شد. عبدی پور کارشناس واحد غیرواگیر در خصوص اهمیت برنامه ایراپن و خطرسنجی در گروه های هدف و غربالگری سرطان و نحوه انجام خطرسنجی ، تست فیت ، ثبت و گزارش گیری از سامانه سینا آموزش دادند
همچنین تاکید شد پیگیری و مراقبت بیماران فشارخون ، دیابت و خطرسنجی افراد بالای ۳۰ سال بصورت حضوری انجام شود و آمار بصورت هفتگی به واحد غیرواگیر ارسال شود. در  ادامه ترابی کارشناس برنامه غربالگری نوزادان ، درمورد هفته جهانی تیرویید و لزوم آموزشهای حضوری در مراکز جهت مادران باردار و مراجعین مرکز، الصاق لیست مراکز غربالگری نوزادان در بورد اطلاع رسانی ،آموزش همه مادران باردار خصوصا در سه ماهه سوم بارداری جهت انجام غربالگری بهنگام ۵-۳ روزگی، توضیح دادند.علی نیا کارشناس تالاسمی و ژنتیک درمورد الگوریتم کشوری و مراحل انجام ازمایشهای تالاسمی جهت شناسایی زوجین ناقل وپرخطر تالاسمی ومراقبت زوجین پر خطر برنامه ژنتیک اجتماعی توضیح دادند .